У Денісової зафіксували вже 140 звернень про виборчі порушення

У Денісової зафіксували вже 140 звернень про виборчі порушення

Укрінформ
Офіс Уповноваженого ВР України з прав людини станом на 18:00 20 квітня зафіксував 140 звернень від громадян про порушення їхніх виборчих прав.

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" повідомила омбудсмен Людмила Денісова.

"Ми працюємо і вчора працювала наша гаряча лінія. Станом на шосту вечора вчора було 140 звернень: 118 телефоном на гарячу лінію, інші - це були електронні повідомлення про порушення їх прав. І сьогодні зранку вже теж телефонували і розповідали, що порушуються їхні права, хтось бачив рекламу, є в тому числі дзвінки про те, що в скриньку не кидають контрольний талон", - розповіла Денісова.

Вона також повідомила, що працівники офісу Уповноваженого вийшли на моніторинг у всіх областях в місця несвободи з метою перевірки дотримання всіх виборчих прав громадян у таких установах.

"Ще ми будемо перебувати на звичайних дільницях для того, як все ж таки реалізуються права людей", - додала омбудсмен.

Читайте також: У день другого туру виборів рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбувається повторне голосування на чергових виборах Президента України.

Голосування триватиме з 8 до 20 години, на закордонних виборчих дільницях проводитиметься за місцевим часом країни перебування.

До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-