Порошенко запевнив, що не дасть повернутися олігархам-утікачам

Порошенко запевнив, що не дасть повернутися олігархам-утікачам

Відео
Укрінформ
Кандидат у Президенти, чинний Глава держави Петро Порошенко обіцяє не допустити повернення олігархів-утікачів в Україну.
Про це він сказав в останній, однохвилинній репліці під час неофіційних передвиборчих дебатів на НСК "Олімпійський", повідомляє Укрінформ.

“Позиція перша. Вони (опоненти — ред.) не бачать, що зроблено за 5 років. Вони намагаються перетягнути це на будь-які інші напрямки. Ми з вами маємо об’єднатися для того, щоб повернути Крим в Україну. Ми з вами маємо об’єднатися для того, щоб захистити український Донбас”, - наголосив Порошенко.

”Ми з вами не допустимо відновлення олігархату і повернення олігархів-утікачів в Україну. Ми з вами спільно продовжимо наш рух уперед, бо ми знаємо ЩО і ми знаємо ЯК зробити. І наша команда, оновлена команда обов’язково переможе”, - пообіцяв Порошенко.

Читайте також: Зеленський каже, що посадить Коломойського, якщо той порушить закон

Як відомо, дебати на НСК “Олімпійський” не є національними, передбаченими законодавством, тож це є передвиборчою агітацією, яка має оплачуватися штабами кандидатів у Президенти, а не за кошти державного бюджету.

Національні дебати відбудуться також у п’ятницю, 19 квітня, але на Суспільному телебаченні. Водночас, кандидат у Президенти Зеленський відмовився від участі в цих дебатах.

Другий тур виборів Президента відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-