Аласанія про дебати: Концертів планувалось чотири - два до, два після

Аласанія про дебати: Концертів планувалось чотири - два до, два після

Укрінформ
Штаби кандидатів у Президенти погодили час та місце дебатів на НСК "Олімпійський" під час зустрічі 17 квітня.

Про це повідомив голова правління НСТУ Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook.

"МВС як "точка збірки" представників штабів кандидатів, що вони ніяк не можуть домовитись між собою про "дебати на НСК". З вузької точки зору - питання безпеки аудиторії та кандидатів, з ширшої - майданчик для перемовин", - написав Аласанія.

За його словами, на зустрічі також були присутні представники МВС, ДСНС, СБУ, УДО, НСК та Суспільного мовника.

Читайте також: Дебати: Тепер Зеленський може говорити що завгодно – критичній масі виборців уже все одно

Аласанія також повідомив, що сцени на стадіоні планується дві. "Сцен буде дві. Телесигналів буде два. Телетрансляцій, схоже, теж буде дві. Це ще нічого, концертів взагалі планувалось чотири: два до, два після (в кожного кандидата свої)", - зазначив Аласанія.

За його словами, штаби домовилися, що трибуни ділять не вздовж, а поперек; символіку партій не використовують; артистів з піснями запускають по черзі; квитки ділять навпіл і розповсюджують кожен свої.

"Час початку концертів - о 16:00, час початку "дебатів" - 19:00", - додав Аласанія.

Водночас, за його даними, штаби не домовилися, хто буде ведучим, а також чи віддавати одну трансляцію усім каналам, чи кожен штаб веде свою зйомку, та яка кількість питань кандидата до іншого кандидата прозвучить.

"Суспільне продовжує дотримуватися закону і здорового глузду: змістовні дебати мають відбутись в студії НСТУ 19 квітня в часовому проміжку від 20:00 до 21:00 (якщо інше не буде вирішено Центральною виборчою комісією)”, - наголосив Аласанія.

Як повідомлялося, на передвиборних дебатах між кандидатами у Президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" будуть присутні близько 60 тисяч людей.

Порядок на НСК під час дебатів забезпечать до 10 тисяч правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-