Без фаєрів та дудок: у штабі Порошенка розповіли, як потрапити на “Олімпійський”

Без фаєрів та дудок: у штабі Порошенка розповіли, як потрапити на “Олімпійський”

Укрінформ
У перевиборчому штабі кандидата на посаду Президента, чинного Глави держави Петра Порошенка пропонують усім охочим потрапити 19 квітня на дебати на НСК “Олімпійський” пройти попередню реєстрацію.

Про це повідомляється на сторінці Facebook-події “Дебати кандидатів”, створеній представниками штабу Порошенка.

“У зв’язку з посиленими заходами безпеки глядачі допускаються на стадіон за попередньою реєстрацією. Початок дебатів о 19.00. Рамки будуть відкритими на вхід з 16.30, вхід за списками та посвідченнями особи”, - йдеться в анонсі.

Для того, що пройти попередню реєстрацію, потрібно заповнити відповідну анкету. Після цього, наголошують організатори, “завтра Вам зателефонує хтось із наших волонтерів”.

Водночас людей закликають не брати із собою атрибутику спортивних змагань, а обмежитися лише символікою у державних кольорах України та ЄС.

“Окреме прохання – не треба атрибутики спортивних змагань. Ніяких фаєрів, дудок, барабанів тощо. Ми йдемо НЕ змагатися хто кого перекричить. Приносьте з собою прапори та символіку у державних кольорах України та Євросоюзу”, - зазнається в описі події.

Окрім того, у штабі інформують, що для охочих підтримати Порошенка будуть організовані безкоштовні автобуси з регіонів.

Як повідомлялося, штаб кандидата у Президенти Петра Порошенка анонсує автопробіг “Додай драйву!” з обласних центрів до НСК "Олімпійський" на підтримку Порошенка 19 квітня.

Як повідомлялося, 3 квітня кандидат у Президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Порошенком мають відбутися на стадіоні “Олімпійський”.

Читайте також: Обіцяні Зеленським квитки на дебати неможливо замовити - сайт "лежить"

Чинний президент погодився і запросив його провести дебати на стадіоні 14 квітня. Однак Зеленський не прийшов, заявивши, що дебати мають відбутися 19 квітня о 19.00.

При цьому 19 квітня о 20.00 згідно із законом про вибори Президента мають відбутися дебати в ефірі Суспільного.

16 квітня команди Петра Порошенка та Володимира Зеленського підписали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-