У Порошенка знайшли зв'язок провокативних бордів із Коломойським

У Порошенка знайшли зв'язок провокативних бордів із Коломойським

Укрінформ
У передвиборчому штабі кандидата на пост Президента Петра Порошенка з'ясували, що власником бордів із зображенням Глави держави і написом “Кінець” є компанія “Довіра аутдор”, яка у свою чергу належить групі "Приват" Ігоря Коломойського.
Про це заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медведєв під час брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Поліція заявила, що вона зніматиме, всі борди, тому що на них немає вихідних даних про замовника... Вихідних даних немає, але ж сліди завжди залишаються. І кожен борд, кожна площина має свого власника: кожен борд як носій реклами повинен містити інформацію про назву компанії, якій він належить. І назва цієї компанії, як мене поінформували наші фахівці з питань реклами, - “Довіра аутдор”. Далі ви робите кілька кліків для того, щоб зрозуміти структуру власності та кінцевого бенефіціара. Я не дуже люблю цим займатися - мені допоміг у цьому сайт Цензор, у них є розділ “Бізнес цензор”, який ще минулого року опублікував таку статтю “Кто за щитами”... І тут є табличка, де є всі оператори (зовнішньої реклами), і я читаю: “Довіра аутдор”, власник - група "Приват", Ігор Коломойський”, - пояснив Медведєв.

Читайте також: У поліції заявили, що знімуть провокативні борди із зображенням Порошенка

Як повідомлялося, у деяких українських містах у неділю, 14 квітня, почали з'являтися нові рекламні білборди, виконані у стилістиці виборчої кампанії Порошенка. На яких зображений Порошенко, який йде у нікуди, і напис «Кінець».

За даними поліції, ця зовнішня реклама була розміщена з порушенням законодавства, оскільки не містить інформації про установу, що здійснила друк, тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, і замовника цих матеріалів.

У поліції запевнили, що ці провокаційні білборди будуть демонтовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-