ЦВК підрахувала зареєстрованих спостерігачів на другий тур виборів

ЦВК підрахувала зареєстрованих спостерігачів на другий тур виборів

Укрінформ
На 13 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала понад 2300 спостерігачів для роботи у другому турі виборів президента України.

Про це повідомила прес-служба Центрвиборчкому.

Спостерігачами на виборах президента України у другому турі будуть 63 громадянина США, 40 – Польщі, 16 – Словаччини, 15 – Франції, 13 – Німеччини, по п'ять осіб від Швеції, Литви, Чехії та Японії, по чотири – від Йорданії та Іспанії, по три – від Аргентини, Норвегії та Туреччині, по два громадянина Бельгії та Португалії, а також по одному з Азербайджану, Молдови та Швейцарії.

Читайте також: ЦВК сформувала склад всіх 199 окружних комісій

Як і в першому турі, російські спостерігачі не будуть присутні на виборах.

2169 офіційних спостерігачів зареєстровані від міжнародних організацій, зокрема, від Бюро демократичних інститутів і прав людини (ОБСЄ) – 813, Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами – 384, Світового конгресу українців – 219, Міжнародної неурядової організації Canadem – 160, Парламентської асамблеї ОБСЄ – 118, Українського конгресового комітету Америки – 78.

Читайте також: ЦВК погодила заміну деяких довірених осіб Зеленського і Порошенко

Раніше ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня до другого туру президентських виборів 2019 року, а також розподілила ефірний час для передвиборної агітації коштом і в межах державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-