Керівництво

Керівництво "1+1" має довести обґрунтованість позову до Порошенка — експерт

Укрінформ
Заступник шеф-редактора порталу "Детектор медіа" Світлана Остапа вважає, що раптова поява Петра Порошенка напередодні у студії телеканалу "1+1" була нагодою для журналістів вичерпно поспілкуватись із главою держави.

Таку позицію Світлана Остапа висловила в коментарі Укрінформу.

"Звичайно, журналісти телеканалу "1+1" мали б скористатися тим, що Президент України та один із кандидатів на посаду президента Петро Порошенко прийшов до них у студію, і виявити повагу й надати йому слово, щоб він відповів на їхні запитання. Таким чином, вони мали змогу поставити йому некомпліментарні запитання, що вони протягом виборчої кампанії і робили, причому дуже часто заочно", - зазначила Остапа.

Що ж до наміру генерального директора групи компаній "1+1 медіа" Олександра Ткаченка подати до суду на Порошенка, то, коментуючи це, експерт сказала, що керівництво телеканалу матиме надалі довести обґрунтованість позовних вимог.

"Всі мають право на позов. Але хай вони тепер обґрунтовують цей позов у суді і спробують довести обґрунтованість своїх позовних вимог", - зазначила вона.

Читайте також: Гендиректор "1+1" заявив, що збирається подати в суд на Порошенка

Як повідомляв Укрінформ, увечері 11 квітня Президент Петро Порошенко раптово з'явився у студії телеканалу "1+1" і в прямому ефірі програми "Право на владу" запросив шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати "прямо зараз". У свою чергу Зеленський телефоном повідомив, що він перебуває у Франції, тож не зможе відповісти на це запрошення, а після нетривалої розмови узагалі заявив: "19 числа на НСК "Олімпійський". Крапка".

Водночас ведуча телеканалу Наталія Мосейчук під час ефіру сказала, що колектив "1+1" давно чекав на участь Порошенка в передачі "Право на владу". Однак згодом генеральний директор групи "1+1 медіа" Олександр Ткаченко заявив про намір подати в суд на президента Петра Порошенка за те, що він "увірвався в ефір приватної компанії, без запрошення", а також "за минулі звинувачення на адресу каналу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-