Порошенко заявляє, що домовитися з ним через шантаж у ЗМІ не вдасться

Порошенко заявляє, що домовитися з ним через шантаж у ЗМІ не вдасться

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко наголосив, що домовитися з ним через шантаж у ЗМІ не вдасться.

Про це він заявив у ефірі радіо НВ, відповідаючи на запитання ведучого щодо відносин із олігархом Коломойським, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Якщо ви допускаєте, що в цих умовах Петро Порошенко має налагодити стосунки через шантаж щодо так званої медійної атаки каналу 1+1, - ніхто і ніколи президента шантажувати не буде”, - сказав Порошенко.

Він нагадав, що особисто підтримав рішення уряду та Національного банку щодо націоналізації ПриватБанку, бо “ризики, які були сконцентровані, містилися більш як для 20 млн громадян. Уявіть собі, в якому б стані була Україна, якби 20 млн громадян позбавилися б своїх внесків, вкладів, рахунків у Приватбанку. Це питання було і залишається питанням національної безпеки”, - наголосив Глава держави.

Читайте також: Порошенко каже, що змінить підхід до призначення на ключові посади

За його словами, нині щодо ПриватБанку є чимала кількість справ, але враховуючи, що судова система досі не реформована, рішення можуть бути затягнені.

“Я думаю, що вся країна бачить, що у нас домовленостей (з Коломойським - ред.) немає і ніколи не було”, - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, Господарський суд Києва розглядає позов олігарха Ігоря Коломойського про визнання недійсним договору купівлі-продажу державою акцій ПриватБанку. Коломойський вимагає повернути йому акції ПриватБанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-