Журналісти розповіли, як юрист Коломойського за штабом Зеленського

Журналісти розповіли, як юрист Коломойського за штабом Зеленського "спостерігає"

Відео
Укрінформ
Довірений юрист олігарха Ігоря Коломойського бере активну участь у роботі штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського, проводить консультації і переговори від його імені.

Про це йдеться у журналістському розслідуванні Bihus.Info, опублікованому в понеділок, 8 квітня.

Богдана бачили в паті-штабі Зеленського в ніч після першого туру виборів президента. Юрист носив бейдж з символікою телеканалу Коломойського "1+1".

Політтехнолог Зеленського Дмитро Разумков підтвердив, що Богдан періодично навідується в штаб як "старий товариш" шоумена і кандидата в президенти. Сам Зеленський від відповідей на питання про його зв'язки з Богданом ухилявся.

Читайте також: ФБР веде розслідування проти Коломойського — ЗМІ

На думку авторів розслідування, Богдан "спостерігає" за Зеленським і роботою виборчого штабу від імені Коломойського. Журналісти з'ясували, що юрист регулярно літав на зустрічі з олігархом в Женеву і Тель-Авів, а в грудні минулого року Богдан разом з командою "95 кварталу" провели чотири дні в Ізраїлі. Через чотири дні після їх повернення в Україну стартувала передвиборча кампанія Зеленського.

Крім того, 3 квітня Богдан зустрічався з директором НАБУ Артемом Ситником. У прес-службі Бюро факт зустрічі підтвердили та пояснили, що сторони обговорювали "антикорупційну стратегію" кандидата в президенти Зеленського.

Автори матеріалу відзначили, що шоумен поки що не знаходиться в полі інтересів НАБУ, бо він не був державним службовцем і не розпоряджався бюджетними коштами. Однак Антикорупційне бюро розслідує три великі справи, безпосередньо пов'язаних з Коломойським, - справи "Нафтогазу", "Приватбанку" та "МАУ".

Раніше Володимир Зеленський неодноразово заявляв, що його стосунки з Коломойським носять виключно діловий характер, олігарх не втручається в його роботу штабу і не фінансує виборчу кампанію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-