Агітація заборонена, поки не оприлюднені результати першого туру - МВС

Агітація заборонена, поки не оприлюднені результати першого туру - МВС

Укрінформ
Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко закликав активістів не проводити будь-яку агітацію до оголошення результатів ЦВК, бо це є порушенням закону.
Про це він зазначив у Facebook.

"МВС України нагадує: передвиборчу агітацію - як «за» так і «проти» - закон дозволяє на наступний день після офіційного оголошення ЦВК результатів голосування у першому турі президентських виборів 2019. Позаяк такого оголошення ще не було - не порушуйте закон і виконуйте законні вимоги правоохоронців", - зазначив Шевченко.

Читайте також: У поліції пояснили, чому затримали активіста "Відсічі", - незаконна агітація

Як повідомляв Укрінформ, рух "Відсіч" заявив, що у центрі Києва 7 квітня поліція затримала активіста Леоніда Овчаренка за спробу роздавати листівки з інформацією про кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

"Щойно на Майдані Незалежності поліція затримала активіста руху "Відсіч" Leo Ovcharenko, який стояв біля нашого намету і встиг роздати одну листівку з фактажем про Зеленського. Ніяких закликів голосувати "за" чи "проти" листівка не містить – отже не порушує виборчого законодавства", - йшлося у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-