У Зеленського відмовилися показати декларацію-2018 до другого туру - ЧЕСНО

У Зеленського відмовилися показати декларацію-2018 до другого туру - ЧЕСНО

Укрінформ
Кандидат у президенти Володимир Зеленський не оприлюднюватиме декларацію за 2018 рік до другого туру виборів, як закликала зробити команда Руху ЧЕСНО.
Про це в ЧЕСНО заявили, посилаючись на відповідь прес-служби Зеленського щодо листа із закликом подати до НАЗК декларацію кандидата за минулий рік.

"Декларація Володимира Зеленського за 2018 рік буде подана у межах строків, встановлених чинним законодавством, та оприлюднена у відповідності до чинного законодавства”, — цитує ЧЕСНО прес-службу Зеленського.

Читайте також: ЧЕСНО знову закликає Зеленського оприлюднити декларацію-2018

Як повідомляв Укрінформ, Рух ЧЕСНО закликав кандидата на посаду Президента України Володимира Зеленського оприлюднити декларацію за 2018 рік. "Чинне законодавство не зобов'язує Зеленського подавати декларацію про доходи за минулий рік, оскільки наразі він не є посадовцем. Водночас, Рух ЧЕСНО закликав кандидата сповідувати принципи прозорості та підзвітності, а також вирівняти умови з його опонентом у другому турі — Петром Порошенком, який напередодні оприлюднив свою декларацію", - зазначили у ЧЕСНО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-