У Зеленського заявляють, що позицію щодо дебатів він озвучить

У Зеленського заявляють, що позицію щодо дебатів він озвучить "сьогодні-завтра"

Відео
Укрінформ
Кандидат на посаду Президента Володимир Зеленський найближчим часом озвучить свою позицію щодо проведення дебатів, а його штаб ще з першого туру не закінчував підготовку до них.

Про це політконсультант Зе!команди Дмитро Разумков сказав, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Штаб підготовку до дебатів не закінчував, тому що ще 31 числа (березня - ред.) кандидат сказав про те, що до дебатів він готовий. І ми як готувалися до дебатів до першого туру, так і готуємося сьогодні", - зазначив Разумков, додавши, що закон "не передбачає обмеження за місцем проведення дебатів".

Політконсультант повідомив також, що Зеленський озвучить свою позицію щодо проведення дебатів найближчим часом.

"Позиція Зеленського буде озвучена у найближчому майбутньому, я думаю, що сьогодні-завтра ви її почуєте", - резюмував Разумков.

Читайте також: Дебати кандидатів у Президенти цікавлять 74% українців

Як повідомлялося, кандидат в президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що дебати з іншим кандидатом на посаду глави держави Петром Порошенком мають відбутися на стадіоні "Олімпійський".

Після цього державне підприємство НСК "Олімпійський" повідомило, що не отримувало ніяких офіційних заявок чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України.

Пізніше Порошенко відповів на виклик Зеленського. Чинний глава держави наголосив, що дебати - це не шоу, а серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, цінності, історичний вектор, пріоритети. Порошенко нагадав, що згідно з законом про вибори Президента дебати можуть проходити на базі Громадського телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, однак погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

ЦВК вже опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, які відбулися 31 березня. Згідно з цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-