Депутат Березенко позивається до Гриценка за наклеп

Депутат Березенко позивається до Гриценка за наклеп

Укрінформ
Заступник голови парламентської фракції “Блок Петра Порошенка” Сергій Березенко подав позов до суду на кандидата в Президенти Анатолія Гриценка про захист честі та гідності.

Про це Березенко повідомив у Facebook, де оприлюднив відповідну позовну заяву.

“Подав позов до суду на Анатолія Гриценка про захист честі та гідності. Вимагаю від «чесного кандидата» вибачень за відвертий наклеп і голослівні заяви, які, як і очікувалося, не мають жодних підстав”, - написав парламентар.

Березенко повідомив, що в позові вказав символічну суму компенсації - одну гривню.

“Однак навіть зараз Гриценко ще має шанс вибачиться за свої слова і довести, що «чесних більше» не тільки на білбордах, а й в реальному житті”, - зазначив Березенко.

Як зазначається у позовній заяві, яку оприлюднив депутат, ідеться про виступ Анатолія Гриценка 7 лютого в ефірі телепрограми “Право на владу” на телеканалі 1+1.

Читайте також: Порошенко подає до суду на телеканал "1+1" за брехню

“Відповідач стверджував про начебто обурення людей спробами, коли їх “хочуть купувати” і “купують на їхні ж гроші” та про “масштаби цих купівель у штабі “головного кандидата”, - ідеться в позовній заяві Березенка проти Гриценка.

Також, як зазначено в позовній заяві, Гриценко у виступі також заявляв, що на підкуп нібито виділено 2 мільярди гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-