Йованович закликає українців прийти на вибори 31 березня

Йованович закликає українців прийти на вибори 31 березня

Відео
Укрінформ
Посол США в Україні Марі Йованович закликала українців голосувати у день виборів Президента 31 березня.

Відповідне відеозвернення Посольство США в Україні виклало у Twitter.

“Чи знаєте ви, де будете через тиждень? Якщо ви все ще не плануєте голосувати на виборах Президента України, я закликаю вас зробити це. Демократія працює лише за умови активної участі громадян. І вибори - це те, як ми визначаємо, хто буде нашими лідерами, і ми кажемо їм, чого очікуємо від їхніх дій”, - сказала Йованович.

За її словами, “дипломати, і я зокрема, зобов'язуються служити будь-кому, кого обере український народ, кого оберуть наші співвітчизники”.

Читайте також: МЗС плідно співпрацює з послом Йованович і вдячне її команді за партнерство

“Наприклад, спочатку на посаду посла у Киргизькій Республіці мене призначив Президент Буш, потім він же призначив мене послом у Вірменії. А через декілька років, Президент Обама призначив мене на посаду посла в Україні. І після виборів 2016 року в США я продовжила працювати на цій посаді, але тепер я розвиваю і здійснюю політику Президента Трампа та його адміністрації”, - додала Йованович.

За її словами,“це і є однією з ознак справжньої демократії”: після виборів чи у випадку переобрання чинного президента, чи з приходом нового, “громадяни об'єднуються і підтверджують свою підтримку державі і волі виборців”.

“Сполучені Штати підтримують народ України в очікуванні вільних, справедливих і безпечних виборів, що відбудуться в Україні наступного тижня, і ми закликаємо українську владу, громадянське суспільство, і всіх громадян зробити свій внесок в українську демократію”, - резюмувала посол США в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-