ЦВК продовжує реєструвати спостерігачів на вибори – вже 683

ЦВК продовжує реєструвати спостерігачів на вибори – вже 683

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 48 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав під час чергових виборів Президента України 31 березня.

Про це повідомляється у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Комісія зареєструвала 48 офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року", - ідеться в повідомленні.

ЦВК, зокрема, зареєструвала 42 спостерігачів від громадської спілки "Міжнародне співтовариство з прав людини" та одного – від Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ.

Крім того, Центрвиборчком зареєстрував чотирьох спостерігачів від Королівства Іспанія та одного від Французької Республіки.

Таким чином, станом на 13 березня ЦВК зареєструвала 683 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня.

Читайте також: У закордонному окрузі утворили 101 виборчком

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидати. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-