ЦВК  зареєструвала на вибори вже 635 міжнародних спостерігачів

ЦВК зареєструвала на вибори вже 635 міжнародних спостерігачів

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 217 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав під час чергових виборів Президента України 31 березня, загальна їх кількість зараз становить 635.

Про це повідомляється у прес-релізі ЦВК, який є у розпорядженні Укрінформу.

"Комісія зареєструвала 217 офіційних спостерігачів на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року”, - ідеться у повідомленні.

ЦВК, зокрема, зареєструвала 29 спостерігачів від Світового конгресу українців, 186 – від Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ЕNЕМО), одного – від Федеративної Республіки Німеччина та ще одного – від Міжнародного республіканського інституту (МРІ).

Таким чином, станом на 12 березня ЦВК зареєструвала 635 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня.

Читайте також: ENEMO спостерігатиме за виборами

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - усього зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-