Меджліс ухвалив рішення підтримати Порошенка на виборах

Меджліс ухвалив рішення підтримати Порошенка на виборах

Документ
Укрінформ
Меджліс кримськотатарського народу вирішив підтримати Петра Порошенка на виборах Президента України 31 березня.

Документ оприлюднено у Facebook голови Меджлісу Рефата Чубарова.

У Меджлісі переконані, що "найбільш значущим критерієм в оцінці кандидатів у Президенти України є їх здатність мобілізувати українське суспільство на відсіч російській агресії проти України та почати процес відновлення суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів, які включають і Автономну республіку Крим та місто Севастополь". Тому Меджліс вирішив висловити підтримку чинному Президенту Петру Порошенку на виборах 31 березня 2019 року. Також Меджліс закликає громадян України, які мешкають на території тимчасово окупованого Криму брати участь у виборах Президента України на виборчих дільницях, розташованих на території материкової України. А виконавчу раду Всесвітнього конгресу кримських татар та кримськотатарську діаспору в різних країнах — сприяти організації голосування на закордонних виборчих дільницях.

Рішення Меджлісу кримськотатарського народу "Про вибори Президента України 31 березня 2019 року", яке публікується, було схвалено та підписано 27 лютого 2019 року, додав Чубаров.

Читайте також: Сеітаблаєв пояснив, чому став довіреною особою Порошенка

Як повідомляв Укрінформ, для участі у виборах Президента України 31 березня зареєструвалося 44 кандидати. Згодом п'ять кандидатів подали до ЦВК заяви про зняття з виборчих перегонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-