ЦВК зареєструвала ще 13 міжнародних спостерігачів на вибори Президента

ЦВК зареєструвала ще 13 міжнародних спостерігачів на вибори Президента

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала ще 13 міжнародних спостерігачів під час чергових виборів Президента України 31 березня.

Відповідні рішення ЦВК ухвалила на засіданні у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Центрвиборчком зареєстрував 12 офіційних спостерігачів від Українського Конгресового Комітету Америки та одного спостерігача від Світового конгресу українців.

Таким чином, станом на 30 січня ЦВК зареєструвала 29 міжнародних офіційних спостерігачів.

Раніше комісія зареєструвала сім офіційних спостерігачів від Національного демократичного інституту міжнародних відносин та дев'ять від Федеративної Республіки Німеччина.

Читайте також: ЦВК зареєструвала Зеленського, Смешка і Богословську кандидатами у президенти

Як повідомлялося, станом на 30 січня ЦВК зареєструвала 23 кандидатів на посаду Президента України на чергових виборах 31 березня: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка та Інну Богословську.

Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого.

Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн. Реєстрація кандидатів у Президенти триватиме до 8 лютого включно. Президентські вибори призначено на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-