Партія

Партія "Воля" висунула в президенти депутата Дерев'янка

Фото
Укрінформ
Політична партія "Воля" висунула кандидатом у Президенти України народного депутата Юрія Дерев'янка.

Відповідне рішення було ухвалено на XVII позачерговому з'їзді партії, який відбувся у неділю, 27 січня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Рішення прийнято одноголосно. Вітаємо кандидата на пост Президента України Юрія Дерев'янка", - оголосила зі сцени модератор з'їзду після завершення голосування.

Партія "Воля" висунула в президенти Дерев'янка / Фото: Шамкін Данііл. Укрінформ

З'їзд відбувся в приміщенні виставкового Центру «АККО Інтернешнл» у Києві. У ньому взяло участь 330 делегатів.

Читайте також: КВУ прогнозує реальну боротьбу у десятці кандидатів

Юрій Дерев'янко (7 травня 1973, м. Надвірна, Івано-Франківська область) - український політик, підприємець і меценат, народний депутат України VII та VIII скликань. В 2010-2012 був депутатом Івано-Франківської обласної ради. Член Ради партії «Воля».

Будучи депутатом Івано-Франківської обласної ради, Юрій Дерев'янко перебував у партії «Фронт змін», лідером якої був Арсеній Яценюк, однак, у серпні 2012-го Дерев'янко вийшов з її лав. На парламентських виборах у жовтні 2012-го політик йшов як позапартійний й до 2014-го не приєднувався до жодної з політичних сил. Однак після Євромайдану Дерев'янко, разом із підприємцем і громадським діячем Ольгою Галабалою та правозахисником Олексієм Бонюком, заснував політичну партію «Воля».

19 квітня 2017 року «Воля» об'єдналася з політичною силою Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил».

24 грудня 2018 під час Форуму команди Дерев'янка у Києві за участю 450 представників зі 100 міст України Юрій Дерев'янко заявив про вихід із політичного партнерства із Саакашвілі і продовження політичної діяльності у партії "Воля".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-