На Закарпатті бігборди кандидатів в президенти залили червоною фарбою — ОПОРА

На Закарпатті бігборди кандидатів в президенти залили червоною фарбою — ОПОРА

Укрінформ
Громадянська мережа ОПОРА зафіксувала на Закарпатті дочасну передвиборчу активність потенційних учасників виборчих перегонів, зокрема, появу в області бігбордів з іменами кандитатів та політсил.

Про це повідомив Ярослав Гулан, координатор спостереження за виборами Громадянської мережі ОПОРА у Закарпатській області.

“Одним із проявів дочасної агітації є білборди з іменами потенційних кандидатів у президенти, які почали з’являтися на вулицях області приблизну із початку осені. В середині грудня практично усі політичні борди в Ужгороді «постраждали» від фарби невідомих хуліганів. Наразі спостерігачі ОПОРИ звернулися до закарпатської поліції із інформаційним запитом – чи за даним фактом порушені кримінальні провадження", - сказав він.

Читайте також: Ляшко роздавав подарунки школярам прямо на уроках - ОПОРА

Як повідомляється, відповіді від правоохоронців щодо даного факту в закарпатській ОПОРІ ще не отримали.

Як наголосив Гулан, оскільки сьогодні офіційно ще не почався період виборчої кампанії, то такі дії можуть кваліфікуватися як хуліганство.

“Якби пошкодження носія зовнішньої реклами було в офіційно зареєстрованих кандидатів, то тут мова могла б іти й про перешкоджання діяльності кандидата», - додав Гулан.

Як повідомлялося, вибори Президента відбудуться 31 березня 2019 року, а виборча кампанія стартує 31 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-