Поліція зафіксувала три порушення на виборах в ОТГ на Житомирщині

Поліція зафіксувала три порушення на виборах в ОТГ на Житомирщині

Укрінформ
У Житомирській області під час виборів, що тривають у 6 ОТГ, поліція зафіксувала три порушення.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу повідомила заступник начальника відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Ольга Номерчук.

«Станом на 18.00 до поліції надійшло 3 повідомлення про порушення під час голосування. Усі вони з Бердичівського району. Порушення зареєстровані та нині перевіряється інформація про них», - зауважила Номерчук.

За її словами, одне з повідомлень надійшло про те, що виборець прийшов на голосування з пенсійним посвідченням замість паспорта. Поліція також отримала телефонний дзвінок про можливу спробу грошового заохочення в обмін на підтримку конкретного кандидата. Крім того, на території одного з населених пунктів у день виборів виявили агітаційні матеріали.

Читайте також: У "БПП" та "Батьківщині" заявляють про порушення на місцевих виборах

Як повідомлялося, на Житомирщині тривають перші вибори у 6 новостворених громадах: Гришковецькій, Швайківській, Райгородоцькій (Бердичівського району), Чуднівській, Вільшанській (Чуднівського району) та Вчорайшенській (Ружинського району).

У неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-