Спостерігачі зафіксували на Львівщині перше порушення на місцевих виборах

Спостерігачі зафіксували на Львівщині перше порушення на місцевих виборах

Укрінформ
На Львівщині у Лопатинській об’єднаній територіальній громаді Радехівського району спостерігачі від БПП “Солідарність” зафіксували перше порушення на виборах до тергромади.

Про це повідомляє БПП “Солідарність” Львівщини.

“Cьогодні, 23 грудня, на Львівщині відбуваються вибори до п’ятьох ОТГ. Спостерігачі від БПП «Солідарність» зафіксували перше порушення. На виборах в Лопатинську ОТГ, на дільниці 461006 в смт Лопатин, двоє членів виборчої комісії від кандидата на голову ОТГ, якого підтримала партія УКРОП, проголосували двічі”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що порушення було належно зафіксовано спостерігачем від БПП «Солідарність», і на дільницю викликали поліцію.

Читайте також: У "БПП" та "Батьківщині" заявляють про порушення на місцевих виборах

Як повідомлялося, у неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

На Львівщині, зокрема, вибори проходять в Меденицькій ОТГ (Дрогобицький район), Лопатинській та Радехівській ОТГ (Радехівський район), Бібрській ОТГ (Перемишлянський район) та Зимноводівській ОТГ (Пустомитівський район).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-