На виборах у Київській області правопорядок забезпечують поліція та Нацгвардія

На виборах у Київській області правопорядок забезпечують поліція та Нацгвардія

Укрінформ
Порушень громадського порядку під час виборів в ОТГ на Київщині поки що не зафіксовано: правопорядок забезпечують 240 співробітників Нацполіції та Нацгвардії.

Про це повідомляють у Національній поліції.

“На Київщині місцеві вибори в територіальних громадах тривають. Всі 62 виборчі дільниці розпочали свою роботу вчасно. Поліцейські , які охороняють громадський порядок під час волевиявлення громадян, порушень на даний час не зафіксували. Загалом на час виборів задіяно 240 правоохоронців, в тому числі і Національна гвардія. Збільшено кількість патрулів, маршрути яких наближені до виборчих дільниць”, - йдеться у повідомленні.

У Нацполіції інформують, що у кожному територіальному відділі поліції створені додаткові слідчо-оперативні групи.

“Співробітники груп будуть займатися реагуванням і розглядом звернень та заяв громадян, пов'язаних із порушенням виборчого процесу. Поліція сподівається, що сьогоднішні вибори триватимуть без порушень законодавства”, - зазначили у Нацполіції.

Читайте також: Вибори в ОТГ: на Черкащині порядок забезпечують понад 300 поліцейських

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 23 грудня, проходять перші вибори депутатів і очільників сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад у 78 ОТГ в 13 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-