Вибори у тергромади на Київщині охоронятимуть понад 100 поліцейських

Вибори у тергромади на Київщині охоронятимуть понад 100 поліцейських

Укрінформ
Порядок на виборах депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських міських голів в Київській області 23 грудня забезпечуватимуть близько 130 поліцейських.

Про це повідомляє поліція Київської області у Facebook.

“23 грудня відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських міських голів, а саме: Баришівська об’єднана територіальна громада, Бородянська об’єднана територіальна громада, Ковалівська об’єднана територіальна громада (Васильківський район), Миронівська об’єднана територіальна громада. Загальна кількість виборчих дільниць – 62. Громадський порядок під час виборів об’єднаних територіальних громад забезпечуватимуть близько 130 правоохоронців”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у кожному територіальному відділі поліції будуть створені спеціалізовані слідчо-оперативні групи, співробітники яких будуть займатися реагуванням і розглядом звернень та заяв громадян, пов'язаних із порушенням виборчого процесу.

Наголошується, що також будуть передбачені резерви, під посилений режим охорони будуть взяті громадські місця та місця проведення масових заходів, а також буде збільшено кількість патрулів в місцях волевиявлення громадян.

Читайте також: Президент доручив завершити створення ОТГ до 2020 року

У поліції Київщини закликали громадян не порушувати публічний порядок, а в разі виявлення порушень виборчого законодавства звертатися до голів дільничних виборчих комісій чи правоохоронців.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила перші місцеві вибори в 125 об'єднаних територіальних громадах на 23 грудня. До складу цих 125 ОТГ увійшли 534 місцеві ради: міських - 15, селищних - 27 та сільських - 492.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-