Укрнафта почала ребрендинг АЗС Glusco

Укрнафта почала ребрендинг АЗС Glusco

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» планує у квітні завершити ребрендинг 83 автозаправних станцій Glusco.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«Укрнафта розпочала ребрендинг автозаправних комплексів Glusco, які отримала в управління за рішенням Кабінету міністрів України. Йдеться про 83 станцій цієї мережі. На всіх уже приймають паливні картки NAFTAКартка та талони Укрнафти», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згодом на АЗС Ukrnafta запрацюють і решта сервісів компанії, зокрема - мобільний застосунок. Закінчити ребрендинг Укрнафта планує упродовж квітня.

Як повідомлялося, у травні 2022 року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС Glusco, зокрема, понад 200 автозаправних комплексів та об’єктів нерухомості. Однак 3 серпня 2023 року АРМА розірвало договір з ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» через неналежне управління арештованими активами мережі.

Читайте також: АМКУ дозволив Укрнафті отримати контроль над АЗС Glusco

У вересні 2023 року ПАТ «Укрнафта» і Нацагентство з розшуку та менеджменту активів підписали договір про управління мережею АЗС Glusco. Антимонопольний комітет 14 березня 2024 року надав Укрнафті дозвіл на концентрацію активів арештованих АЗС.

Фото: Укрнафта

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-