Монастирський назвав контроль за великоваговим транспортом актуальним завдання для МВС

Монастирський назвав контроль за великоваговим транспортом актуальним завдання для МВС

Укрінформ
Посилення контролю в Україні за великогабаритним та великоваговим транспортом – актуальне завдання для Міністерства внутрішніх справ.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сказав під час зустрічі з міністром інфраструктури Олександром Кубраковим, інформує пресслужба МВС, передає Укрінформ.

«Усі ми бачимо, яких трансформацій зазнають українські дороги. Завдяки Президентській програмі «Велике будівництво» із занедбаних і зруйнованих вони стають новими й комфортними. Отже, є завдання: якнайдовше зберегти в хорошому стані оновлені українські дороги. І для цього особливо актуальним є посилення контролю за великогабаритним та великоваговим транспортом», - зазначив Монастирський.

Читайте також: Монастирський обіцяє посилити контроль за великоваговим транспортом на дорогах

У заході також узяли участь глава Нацполіції Ігор Клименко та перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, і під час зустрічі сторони обговорили шляхи співпраці у посиленні відповідальності за перевантаження транспортом доріг.

«Набираємо обертів і працюємо разом з Міністерством інфраструктури над аудитом уже діючої системи габаритно-вагового контролю та взаємодіємо під час запуску нових об’єктів. Рух українськими дорогами має бути безпечним і комфортним для всіх», - сказав глава МВС.

Як повідомлялося, 27 липня міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський зустрівся з предстоятелями ПЦУ Митрополитом Епіфанієм і УПЦ Митрополитом Онуфрієм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-