Уряд призначив тимчасового керівника Держводагентства

Уряд призначив тимчасового керівника Держводагентства

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив тимчасовим виконувачем обов’язків голови Державного агентства водних ресурсів України першого заступника голови Агентства Олексія Кузьменкова.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба відомства із посиланням на розпорядження Кабміну від 21 липня 2021 року № 810-р.

“Тимчасовим виконувачем обов’язків Голови Державного агентства водних ресурсів України Уряд призначив першого заступника Голови Агентства Олексія Кузьменкова”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кабмін призначив представників держави до наглядової ради Укргідроенерго

Зазначається, що Кузьменков народився 3 квітня 1981 року у м. Житомир. Має вищу освіту. У 2006 році закінчив Університет економіки та права «КРОК» за спеціальністю «Правознавство», у 2014 році - Інститут післядипломної освіти Львівської комерційної академії за спеціальністю «Облік і аудит». Працював у Міністерстві аграрної політики України, був координатором робочої групи з питань відновлення та розвитку зрошувальних систем Проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки аграрного і сільського розвитку в Україні».

Як повідомляв Укрінформ, голова Державного агентства водних ресурсів України Валентин Шліхта пішов із життя 6 липня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-