На об'єктах «Великого будівництва» роботи  відбуваються у посиленому режимі

На об'єктах «Великого будівництва» роботи відбуваються у посиленому режимі

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури підтвердили, що наразі є затримка з виплатами за низкою інфраструктурних проєктів, але висловили впевненість у вирішенні ситуації вже найближчим часом.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі міністерства.

У відомстві наголосили, що президентська програма "Велике будівництво" є державним пріоритетом.

"Команда Міністерства інфраструктури України перебуває у постійному діалозі з підрядниками - ми бачимо, що темпи робіт не знижуються. На флагманських об'єктах “Великого будівництва” роботи часто відбуваються у посиленому режимі 24/7. Впевнені, що вже найближчим часом ситуація з виплатами буде вирішена - зі свого боку докладаємо для цього максимум зусиль. Ми вдячні ринку за довіру до державних проєктів" - додали у міністерстві.

Читайте також: Велике будівництво: цьогоріч планують відкрити 210 приймальних відділень у лікарнях

Як повідомлялося, раніше деякі ЗМІ писали, що Державна казначейська служба припинила всі виплати за проєктами програми "Велике будівництво".

Причиною припинення фінансування у Держказначействі назвали низький рівень залишків коштів на єдиному казначейському рахунку (трохи більш як 10 млрд грн на початок липня), хоча раніше навіть на самому початку пандемії, коли уряд здійснював низку екстрених витрат - схожі індикатори не заважали фінансувати зведення доріг, мостів та інших об'єктів інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-