ДФС забезпечила відшкодування до бюджету 1,1 мільярда

ДФС забезпечила відшкодування до бюджету 1,1 мільярда

Укрінформ
Співробітники податкової міліції Державної фіскальної служби за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора в межах кримінального провадження викрили службових осіб в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДФС у Фейсбуці.

"Співробітники УБФЗ Офісу великих платників податків ДФС встановили, що службові особи суб’єкта підприємницької діяльності, який функціонує на ринку постачання та збуту газу, впродовж 2015-2018 років шляхом неправомірного відображення у податковому та бухгалтерському обліках фінансово-господарських операцій ухилилися від сплати податків на суму понад 672 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення досудового розслідування службовій особі підприємства повідомлено про підозру, та забезпечено відшкодування несплачених податків, пені та штрафних санкцій на загальну суму 1,1 млрд грн.

Читайте також: У Києві ДФС провела 10 обшуків у торговців фальсифікованими цигарками

До суду направлено клопотання про звільнення особи від кримінальної відповідальності у зв’язку із повним відшкодуванням завданих збитків на підставі ч. 4 ст. 212 КК України.

“Одним із результатів ефективної роботи співробітників податкової міліції ДФС є викриття фактів умисного ухилення від сплати податків та забезпечення надходження коштів до бюджету.

Завдяки ефективній роботі аналітичного підрозділу ДФС станом на сьогодні вже забезпечено відшкодування завданих державі збитків у розмірі майже 2 млрд гривень живих коштів”, - зазначив голова ДФС Вадим Мельник.

Читайте також: У Кличка розповіли, навіщо ДФС вчетверте нагрянула до Київпастрансу

Як повідомляв Укрінформ, Державна фіскальна служба в результаті 10 обшуків у місцях реалізації фальсифікованих тютюнових виробів у Києві вилучила тютюнових виробів без марок акцизного податку, орієнтовною вартістю близько 1,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-