Митна лабораторія отримала атестат про акредитацію

Митна лабораторія отримала атестат про акредитацію

Укрінформ
Митна лабораторія отримала атестат про, що дозволить її більш тісно співпрацювати з експертними установами Всесвітньої митної організації.

Як передає укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державної митної служби (ДМС).  

На сьогодні Спеціалізована лабораторія з питань експертизи та досліджень (СЛЕД) Держмитслужби для проведення своєї діяльності визначена як спеціалізований орган з питань експертиз і досліджень в системі територіальних органів ДМС. Зоною діяльності лабораторії є вся територія України, а її випробувальні підрозділи розташовані в містах Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Сєвєродонецьк, Ужгород та Харків.

Зазначається, що за рівнем кількості вимірюваних показників та спектру товарів, дослідження яких проводяться, СЛЕД Держмитслужби перебуває на рівні передових акредитованих експертних установ України. Усі види досліджень проводяться з необхідними показниками точності.

Читайте також: Завершення реформи митниці планується до кінця року – Гетманцев

Основу експертної діяльності СЛЕД Держмитслужби складають дослідження фізико-хімічних показників, гемологичні експертизи, криміналістичні і інженерно-технічні дослідження, товарознавча експертиза товарів і оцінка колісних транспортних засобів. Щорічно СЛЕД Держмитслужби проводить дослідження більше 40 тис. зразків товарів широкого спектру.

Читайте також: Зеленський зустрівся з генсекретарем Всесвітньої митної організації

Отримання акредитації у Національному агентстві акредитації України надасть Спеціалізованій лабораторії з питань експертизи та досліджень Держмитслужби можливість більш тісного співробітництва з експертними установами Всесвітньої митної організації, що в свою чергу, дозволить значно покращити експертне забезпечення митниць Держмитслужби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-