Депутати підтримали зміни до Митного кодексу

Депутати підтримали зміни до Митного кодексу

Укрінформ
Верховна рада у першому читанні та в цілому підтримала зміни до Митного кодексу на тлі втрати чинності закону "Про створення вільної економічної зони "Крим"

Як передає кореспондент Укрінформу, за відповідний законопроєкт №5503-д "Про внесення змін до розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України у зв'язку із втратою чинності Законом України "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" проголосувало 330 народних депутатів.

У пояснювальній записці до законопроєкту зазначається, що його мета – врегулювати питання справляння мита на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Законопроектом пропонується встановити, що до закінчення режиму тимчасової окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя митні платежі, встановлені Митним кодексом щодо товарів, які переміщуються через митний кордон України з та на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, не справляються.

Зазначається, що ухвалення законопроєкту №5503-д сприятиме впорядкуванню митних формальностей на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Читайте також: Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт про олігархів

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада в цілому підтримала законопроєкт №5502-д "Про визнання таким, що втратив чинність Закону України "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України" та про внесення змін до деяких законодавчих актів України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-