Українська Corum Group підписала контракт на поставку шахтного обладнання в Туреччину

Українська Corum Group підписала контракт на поставку шахтного обладнання в Туреччину

Укрінформ
Українська компанія Corum Group підписала контракт з турецькою Imbat Madencilik на поставку гірничо-шахтного обладнання.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Corum Group.

«Найбільший виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні Corum Group виходить на ринок Туреччини. Перший контракт укладено з провідною вугледобувною компанією Imbat Madencilik на пілотну поставку секцій кріплення КД90Т 17,5/28», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Міненерго розповіли про підготовку до нового опалювального сезону

Фахівці інженерно-технічного центру Corum Group оптимізували конструкцію кріплення під умови клієнта і погодили технічні умови проведення випробувань. Кріплення будуть виготовлені на одному з підприємств компанії – «Корум Дружківський машинобудівний завод». Відвантажити секції клієнту планується вже цього літа.

Директор української компанії Олег Нестеренко зазначив, що через гірничо-геологічні особливості добувати вугілля в Туреччині набагато небезпечніше й складніше, ніж в Україні, тому на першому плані - безпека праці та сучасні технологічні рішення.

«А техніка Corum Group, завдяки інноваціям і постійному вдосконаленню, саме й орієнтована на ефективну та безпечну роботу шахтарів», - сказав Нестеренко.

Читайте також: У затоплені Солотвинські шахти запустили робота-дослідника

У свою чергу, генеральний менеджер Imbat Madencilik Явуз Бурбат зазначив, що Corum Group має великий досвід у галузі машинобудування, і «експерти Corum приділили багато уваги питанням, які виникають із нашим поточним парком механізованих кріплень із Польщі та Китаю, ставили запитання про проблеми та пропонували способи їх усунення». Тому, за його словами, й було вирішено протестувати продукцію Corum.

Corum Group входить до складу енергетичної компанії ДТЕК Енерго. Об'єднує машинобудівні активи ДТЕК Енерго, а це підприємства в Харкові, Дружківці, «Корум Шахтспецбуд», сервісна компанія Corum Repair, а також зарубіжні торговельні компанії та представництва. Ключові клієнти компанії – 14 найбільших видобувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт і кар'єрів. Техніка Corum Group працює на гірничодобувних підприємствах у 15 країнах світу.

Читайте також: Зеленський на п'ять років продовжив дію мита на експорт брухту чорних металів

Imbat Madencilik – турецька гірничодобувна й енергетична компанія. Управляє шахтою бурового вугілля IMBAT, a також вугільноочисним заводом. У компанії працюють 4 250 шахтарів. Виробнича потужність шахти становить 4,5 млн тонн вугілля на рік.

В Imbat Madencilik відбувається процес переходу до повністю механізованого видобутку. За рахунок цього планується збільшити видобуток вугілля до 6 млн тонн на рік.

Фото з сайту corum.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-