Укрексімбанк продає будівлю в центрі Києва за понад 282 мільйони гривень

Укрексімбанк продає будівлю в центрі Києва за понад 282 мільйони гривень

Укрінформ
Державний Укрексімбанк виставив на відкритий продаж через систему OpenMarket будівлю в центрі Києва за понад 282 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства юстиції.

«Державний Укрексімбанк виставив на відкритий продаж через систему OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 97/100 частки історичної будівлі в центрі Києва за 282 299 875 грн», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що будинок зведений у 1895 році за проєктом Г. П. Познякова «Центральні Торгівельні Бані (колишні «Торгові лазні») Києва».

Повідомляється, що об'єкт є пам’яткою архітектури та історії, знаходиться під охороною держави

Загальна площа будівлі — 3 347.70 кв.м.

«Крім історичної цінності об’єкт унікальний з точки зору свого розміщення. Він розташований всередині кварталу, а його фасади виходять на такі вулиці, як Мала Житомирська і Софіївська. При цьому не важливо, що там розмістити — офіс великої компанії чи, для прикладу, IT-хаб», — розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Як зазначається, аукціон із продажу запланований на 29 червня 2021 року.

Читайте також: Укрексімбанк розпочинає продаж непрофільних активів вартістю понад мільярд гривень

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 15,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-