Рада заслухає доповідь Галущенка про стан паливно-енергетичного комплексу

Рада заслухає доповідь Галущенка про стан паливно-енергетичного комплексу

Укрінформ
Верховна Рада під час години запитань до уряду заслухає доповідь міністра енергетики Германа Галущенка щодо стану та перспектив розвитку паливно-енергетичного комплексу України та його впливу на тарифну політику уряду.

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, опублікований на сайті парламенту.

Крім цього, міністр фінансів Сергій Марченко прозвітує перед народними депутатами про виконання Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік".

Порядок денний засідання також передбачає розгляд у другому читанні законопроєктів №3711-Д "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України", №4555 "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб", №4364 "Про платіжні послуги".

Читайте також: Уряд планує допомогу підприємствам, які переходитимуть на зелені технології — Стефанішина

У першому читанні планується розгляд проєктів закону №5475 "Про уповноваженого з медичних питань", №5305 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правових засад діяльності Державного бюро розслідувань".

Окрім того, до розгляду у повторному першому читанні запропоновано законопроєкт №3356-Д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов'язковості використання рідкого біопалива (біокомпонентів) у галузі транспорту".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-