Райффайзен Банк Аваль змінює назву

Райффайзен Банк Аваль змінює назву

Укрінформ
АТ «Райффайзен Банк Аваль» із 17 червня офіційно змінює свою назву на АТ «Райффайзен Банк». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба фінустанови.

"З 17 червня 2021 року Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль» офіційно змінює свою назву на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк» з відповідними змінами у статуті банку та державному реєстрі", - йдеться в повідомленні.

У Райффайзен Банку наголосили, що продовжують виконувати всі зобов’язання перед клієнтами та контрагентами як правонаступник Райффайзен Банку Аваль. У зв’язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки чи переоформлювати раніше подані документи. Банк працює в звичайному режимі.

«Назва банку стає простішою, як і все для наших клієнтів – легкими мають бути наші продукти та сервіси. Ми продовжуємо трансформацію, це частина нашої стратегії», - прокоментував голова правління Райффайзен Банку Олександр Писарук.

Читайте також: ЄБРР дозволили купити 25% акцій "Райффайзен Банку Аваль"

Як повідомлялось, АТ «Райффайзен Банк» — найбільший український банк із іноземним капіталом. Фінустанова працює на ринку з 1992 року. Із жовтня 2005 року банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець березня 2021 року належало 68,26% акцій Райффайзен Банку, ще 30% — Європейському банку реконструкції та розвитку.

Райффайзен Банк надає фінансові послуги 2,6 млн клієнтам через мережу із 393 відділень та близько 1 800 банкоматів по всій Україні, а також мобільні додатки Raiffeisen Online та Raiffeisen Business Online.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-