Кабмін звільнив голову Держагентства інфраструктурних проєктів

Кабмін звільнив голову Держагентства інфраструктурних проєктів

Укрінформ
Кабінет Міністрів звільнив з посади голову Державного агентства інфраструктурних проєктів України Кирила Хом’якова за власним бажанням.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження від 16 червня опубліковане на Урядовому порталі.

"Звільнити Хом’якова Кирила Олексійовича з посади голови Державного агентства інфраструктурних проєктів України 22 червня 2021 р. за власним бажанням", - йдеться у документі.

Водночас Хом’яков у Фейсбуці написав про те, що півтора року очолював Державне агентство інфраструктурних проєктів України та підбив підсумки.

"Ми виконали програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху 2020: запустили автофіксацію, освітили 979 пішохідних переходів по всій країні, купили та передали рятувальникам 207 новеньких автівок, побудували 20 комплексів Weigh-in-Motion. Маємо результат — у цьому році смертність на дорогах України знизилася на 17%, було врятовано 2229 життів, порівняно з щорічним збільшенням рівня смертності в усі попередні роки. Плани на цей рік ще амбітніші, стратегія та програма затверджені, щоб рухатися далі до амбітної мети – знизити смертність на 30% за три роки", - написав він.

Хом’яков також нагадав, що було затверджено в новій редакції Державну цільову програму розвитку аеропортів до 2023 року.

"Розпочали реалізацію одного з найбільших інфраструктурних проєктів країни — будівництво нового аеродрому в Дніпрі, знайшли місце для нового летовища на Закарпатті, збудували нову смугу в Одесі. Також будуть модернізовані регіональні летовища Рівне, Вінниця, Херсон — нарешті затверджено порядок використання коштів. Вірю, що в Україні будуть одні з найкращих аеропортів", - додав він.

Читайте також: Голова наглядової ради Нафтогазу ініціює відсторонення Вітренка і розірвання його контракту

Крім того, Хом’яков наголосив, що Укрінфрапроєкту вдалося зберегти та зібрати команду, яка може досягати будь-яких поставлених цілей.

"Дякую усім вам за відмінну роботу, нам дійсно є чим пишатися", - додав Хом’яков.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін призначив Хом’якова головою Державного агентства інфраструктурних проєктів України у листопаді 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-