В UkraineInvest назвали орієнтовні стартові ціни на об'єкти великої приватизації

В UkraineInvest назвали орієнтовні стартові ціни на об'єкти великої приватизації

Укрінформ
Стартова ціна АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" на приватизаційному аукціоні становить 138 млн дол., АТ “Перший київський машинобудівний завод” (колишній завод "Більшовик") - близько 45−55 млн дол., ПрАТ "Президент Готель" — 12 млн дол.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це сказав виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач в ході Всеукраїнського форуму "Україна-30. Економіка без олігархів»".

"Стартова ціна ОГХК - приблизно 138 млн дол., за нашою оцінкою обсяг інвестицій може становити понад 55 млн дол. додатково. Наступний об'єкт - це (колишній завод - ред.) "Більшовик", оцінка попередньо визначена в 45 - 55 млн дол. Обсяг інвестицій, навіть якщо говорити не про промисловість, а про девелопмент (офісні або житлові приміщення), може становити від 300 до 500 млн дол.", - зазначив Цівкач.

За його словами, стартова ціна Президент Готелю - 12 млн дол., а обсяг інвестицій - від 15 млн дол.

Читайте також: Фонд держмайна анонсував приватизацію Одеського припортового наступного року

Як повідомляв Укрінформ, Фонд державного майна до кінця року планує провести 3-4 аукціони з продажу об'єктів великої приватизації. У 2021 році Кабінет Міністрів планує отримати від приватизації 12 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-