Зеленський вважає, що Центренерго й Одеський припортовий готові до приватизації

Зеленський вважає, що Центренерго й Одеський припортовий готові до приватизації

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що ПАТ «Центренерго» та Одеський припортовий завод готові до приватизації.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалам у рамках форуму «Україна 30. Економіка без олігархів», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що важлива приватизація Центренерго, про який так багато говорилося. На сьогодні ми почистили від усіх впливових груп, Центренерго відкритий, та немає якогось довгого суду. Сьогодні Центренерго, я вважаю, повністю готовий", - сказав Президент.

Крім того, за його словами, приватизованим також може бути і Одеський припортовий завод.

"Там (щодо ОПЗ - ред.) є якісь судові справи, ще залишилися, але я вважаю, що і з того searching, який проводили ФДМУ, навіть із тими проблемами, які є, можна говорити про приватизацію цього підприємства, а потім уже власники будуть вирішувати ці проблеми", - зазначив Зеленський.

Також він розповів, що має відбутися і приватизація київських Президент-готелю та готелю "Україна".

"Зараз я дуже хочу, щоб була приватизація Президент-готелю, мені здається, так він називається, у центрі Києва. Є ще готель "Україна", там багато судових справ, ми скоро очистимо це і теж передамо (у Фонд держмайна - ред.)", - додав Президент.

Читайте також: Зеленський підтримує передачу всіх залізничних вокзалів у концесію

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль раніше заявляв про те, що уряд розраховує на те, що запланований продаж великих державних підприємств дасть змогу збільшити надходження до бюджету до 12 млрд грн у 2021 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-