Бердянський аеропорт можуть відновити в рамках будівництва військово-морської бази

Бердянський аеропорт можуть відновити в рамках будівництва військово-морської бази

Укрінформ
Бердянський аеропорт можуть відновити в рамках будівництва військово-морської бази ВМС.

Про це під час пресконференції "Бердянськ - новини літнього туристичного сезону 2021" сказав міський голова Бердянська Валерій Баранов, передає кореспондент Укрінформу.

"Після розвалу Радянського союзу аеропорт зупинився. Зараз аеропорт у нас не діє, але ми займаємося питанням його відновлення. Я зустрічався з міністром інфраструктури, зараз ми працюємо з Міністерством оборони. У нас будується військово-морська база, і там є плани щодо аеропорту та злітно-посадкової смуги ", - сказав міський голова Бердянська.

Відновлення діяльності аеропорту - це проект не цього року. Баранов зазначає, що вів переговори з китайськими і турецькими інвесторами і розуміє важливість даного об'єкту, в тому числі і з точки зору інвестиційної та туристичної привабливості.

Читайте також: Міжнародний аеропорт «Херсон» відкрив другий рейс до Стамбула

Як повідомлялося, в 2018 році Міністерство інфраструктури розглядало варіанти, що бердянський аеропорт буде сезонно обслуговувати внутрішні рейси. Тоді йшлося про те, що аеропорт курортного Бердянська міг би стати альтернативою аеропорту Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-