Як обрати фінансового партнера

Як обрати фінансового партнера

PR
Укрінформ
Споживчі кредити — зручний і швидкий спосіб отримати гроші до зарплати. Сьогодні їх видають не тільки банки, а й кредитні організації.

Якщо з банками все більш-менш зрозуміло, то останні з'явилися в Україні не так давно. І це при тому, що їх сьогодні налічується вже кілька сотень. На що ж звернути увагу, коли обираєш фінансового партнера?

Дозвільні документи

З 1 липня 2020 року роботу небанківських фінансових установ регулює Національний банк України. До того їхнім регулюванням і ліцензуванням займалася Нацкомфінпослуг і ще кілька державних органів.

Ця інформація має бути доступна на сайті організації. Це — ваша гарантія, що компанія працює відповідно до чинного законодавства. У тому числі й те, що ваші персональні дані не потраплять до третіх осіб.

Тривалість роботи

Чим довше компанія працює, тим більше практичного досвіду має. Тим краще відточені стандарти обслуговування клієнтів і тим більш надійною вона є. Також це свідчить про те, що компанія ставить довгострокові цілі, не женеться за миттєвою вигодою і знає ціну репутації.

Прозорі умови

Перш ніж підписувати будь-який договір — у тому числі і кредитний — варто ознайомитися з його умовами. Припустимо, кредитна ставка мінімальна, проте передбачена плата за відкриття кредиту і його обслуговування, а також є обов'язкове страхування. Тож рекомендуємо обирати кредитора з максимально простими умовами. Наприклад, з оплатою за день або тиждень використання. Без додаткових внесків.

Додаткові пропозиції

Компанії, які цінують клієнтів, забезпечують не лише хороший сервіс, а й пропонують постійним клієнтам персональні умови лояльності — промокоди на знижку, участь у розіграші цінних призів, кешбеки, винагороду за рекомендації серед знайомих тощо.

Чому українці обирають БистроЗайм

 - Стабільність. Видаємо кредити онлайн і готівкою 10 років. Наша служба підтримки працює без вихідних і свят.

 - Швидкість. Заявки обробляються швидко, а гроші на карту приходять миттєво. Все що потрібно — тільки паспорт і код. Без додаткових документів і довідок.

- Прозорість. Жодних прихованих комісій і додаткових платежів ані за отримання, ані за погашення позики. Платіть тільки за дні, коли користуєтеся позикою!

- Знижки для лояльних клієнтів. Підпишіться на соцмережі, стежте за нашими новинами і отримуйте знижки до 80!

- Можливість вибирати. Хочете отримати гроші, не виходячи з дому? Отримуйте гроші на картку будь-якого банку України. Немає картки або готівці довіряєте більше? Беріть гроші готівкою! 

- Доступність по всій Україні. Отримати кредит готівкою можна в будь-якому пункті надання фінансових послуг NovaPay, які знаходяться у відділеннях НОВА ПОШТА.

- Високий відсоток схвалення. Отримати кредит на карту в БистроЗайм може практично кожний повнолітній громадянин. Ми даємо в борг навіть тим, хто працевлаштований неофіційно, а також студентам і пенсіонерам.

- Легко брати — просто віддавати. Кілька варіантів повернути кредит: сплатити безпосередньо на сайті БистроЗайм, за реквізитами в банку або мобільному додатку, а також у платіжному терміналі EasyPay і навіть у будь-якому відділенні НОВА ПОШТА.

Ліцензія на здійснення діяльності з надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту (Розпорядження НКФУ № 1803 від 23.07.2015, Розпорядження НКФУ № 163 від 26.01.2017)

Фото: БистроЗайм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-