Маркарова закликала бізнес США підтримати проєкт «Українського дому» в Вашингтоні

Маркарова закликала бізнес США підтримати проєкт «Українського дому» в Вашингтоні

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний Посол України в США Оксана Маркарова закликала американський бізнес долучитися до проєкту «Українського дому» в Вашингтоні, який має на меті створити новий неофіційний майданчик для взаємодії.

Про це вона сказала під час онлайн-конференції, організованої Американсько-українською діловою радою, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми перебуваємо в процесі створення «Українського дому» в Вашингтоні»,- повідомила посол України в США.

Читайте також: Маркарова зустрілася з віцеголовою Сенатського українського кокусу

Маркарова уточнила, що «Український дім» не буде державною установою, однак працюватиме в тісній взаємодії з посольством.

«Ми будемо раді, якщо бізнес, зацікавлений у розвитку такої співпраці, долучиться до підтримки «Українського дому»,- наголосила Маркарова.

Читайте також: Попри агресію РФ, Україна відкрита для іноземного бізнесу – Маркарова

Вона підкреслила, що цей проєкт «може стати дуже потужним інструментом» – не тільки для того, щоби просувати український наратив у США, але також місцем зустрічей, обміну ідеями, просування української культури.

Як повідомляв Укрінформ, Оксана Маркарова вперше висловила намір реалізувати проєкт «Українського дому» в Вашингтоні ще до від’їзду до США, коли була призначена указом президента на посаду посла України в Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-