Шмигаль дав перші доручення Любченку

Шмигаль дав перші доручення Любченку

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив новопризначеному першому віцепрем’єр-міністру – міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олексію Любченку активізувати законопроєктну діяльність міністерства.

Про це Шмигаль написав у Телеграмі.

"Мінекономіки взяло на себе зобов'язання подати найбільшу кількість законопроєктів. Тому одразу дав доручення Любченку активізувати законопроєктну діяльність відомства", - написав Шмигаль.

Він повідомив, що представив команді Міністерства нового керівника Олексія Любченка, в якого попереду багато завдань.

"Вважаю, досвід, який має Олексій Миколайович, стане в пригоді для втілення важливих завдань, поставлених перед міністерством", - додав Шмигаль.

Як повідомлялося, 18 травня Верховна Рада підтримала відставку міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка. 20 травня на посаду першого віцепрем’єр-міністра – міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства був призначений голова ДПС Олексій Любченко.

Читайте також: ВР призначила Любченка першим віцепрем'єром – міністром економіки

Любченко - голова Державної податкової служби з 29 квітня 2020 року. У 2009-2011 роках він працював у податковій на посаді заступника голови Державної податкової адміністрації.

Також працював у податковій адміністрації в Кіровоградській області, потім очолював податкову адміністрацію Черкаської області. В різні роки обіймав посади заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації, помічника нардепа Віктора Тимошенка, радника голови Державної фіскальної служби, першого віцепрезидента ПАО «Украгрохімхолдинг».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-