Зеленський: До мене дороги ніхто нормально не будував

Зеленський: До мене дороги ніхто нормально не будував

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський вважає, що до нього в Україні дороги не будувались у належному темпі та якості. 

Про це він заявив на пресконференції у четвер у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що до мене дороги не будувались у нормальному темпі та якості....Дороги мають бути вітриною нашої країни. Ми можемо багато говорити, як це допомагає ДСНС, медицині, туризму - це дуже важливо", - сказав Президент.

Він наголосив, що в Україні й досі залишається багато доріг у поганому стані. Президент зазначив, що програма "Велике будівництво" буде завершена тоді, коли в Україні закінчаться погані дороги.

Зеленський зауважив, що особисто відповідає за якість доріг, саме завдяки його зацікавленості у цьому питанні в Україні вже побудовано 158 мостів. "Я не втручаюсь у фінансову частину цього...Мене цікавлять темпи, місце, якість", - підкреслив Президент.

Читайте також: Зеленський вважає, що відповідальний за недоліки своєї команди

Він нагадав, що програма "Велике будівництво" постійно розширюється і вже цього року розпочинається програма "Велика реставрація", в рамках якої в Україні будуть оновлені об'єкти культурної спадщини. "Коли ви побудували дороги, треба, щоб вони кудись вели. Це будуть і історичні парки, і замки - все, що в нас в Україні є, має бути відремонтовано", - зауважив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2020 року. Мета проєкту – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. З 1 березня 2020 року в межах проєкту на понад 300 об’єктах одночасно розпочалися будівельні роботи. Крім ремонту й будівництва 4000 км доріг, у планах 2020 року було зведення та оновлення понад 100 шкіл, 100 садочків, 100 стадіонів та 200 нових приймальних відділень лікарень.

У 2021 році за програмою заплановано будівництво та оновлення: 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів та 177 приймальних відділень. Також цього року заплановане будівництво та оновлення 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-