Фонд енергоефективності планує запустити кабінет в «Дії» на початку липня

Фонд енергоефективності планує запустити кабінет в «Дії» на початку липня

Укрінформ
Державна установа "Фонд енергоефективності" розраховує запустити можливість подання заявки на участь у програмі "Енергодім" через портал "Дія" на початку липня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Фонд енергоефективності.

“Ми розраховуємо, що якщо все вдасться, то на початку липня ОСББ зможуть комунікувати онлайн з Фондом через портал “Дія”, - повідомила директор установи Юлія Головатюк-Унгуряну.

Вона також назвала діджиталізацію та запуск IT-платформи для подачі заявок через портал державних послуг “Дія” одним з ключових пріоритетів у роботі фонду на поточний рік.

Як повідомлялося, у квітні Фонд енергоефективності домовився з ДП "Інфотех" про розробку та впровадження кабінету на порталі "Дія" за майже 1,8 млн грн.

Станом на 14 травня установа отримала 665 заявок від об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на участь у програмі термомодернізації багатоквартирних будинків "Енергодім". Всього до проєктної, імплементаційної або завершальних стадій перейшли 353 проєкти модернізації загальною вартістю близько 2,7 млрд грн.

Читайте також: «Енергодім»: співпрацю з Фондом енергоефективності розпочали 13 громад Львівщини

Прийом заявок від ОСББ на участь у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків “Енергодім” від Фонду енергоефективності розпочався з 3 вересня 2019 року. Програма передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакета «Легкий» та 50% - для пакета «Комплексний».

Програма Фонду енергоефективності реалізовується у співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою розвитку ООН (ПР ООН).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-