МАУ з 29 квітня відновить рейси між Україною та Молдовою

МАУ з 29 квітня відновить рейси між Україною та Молдовою

Укрінформ
Українська авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) з 29 квітня 2021 року відновлює польоти за маршрутом Київ – Кишинів – Київ. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МАУ.

Зазначається, що рейс Київ (KBP) – Кишинів (KIV) буде виконуватися щопонеділка, щочетверга та щонеділі, а рейс Кишинів (KIV) – Київ (KBP) – щопонеділка, щовівторка та щоп’ятниці.

В МАУ додають, що такий розклад рейсів дозволяє забезпечити стикування з десятком міжнародних та внутрішніх рейсів через аеропорт Бориспіль. Зокрема, пасажири з Кишиніва зможуть зручно дістатися до Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Лондона, Парижа, Амстердама, Праги, Женеви, Мілана, Мінська, Дубаю, Ларнаки, Берліна, Мюнхена, Вільнюса, Тель-Авіва, Стамбула, Тбілісі, Єревана, Баку, Каїра, Барселони та Делі.

Читайте також: Windrose у червні запустить авіарейси із Києва в Ужгород, Чернівці та Кривий Ріг

Також, пасажири з Кишиніва матимуть змогу скористатися чартерними рейсами з Києва до Туреччини, Єгипту, Чорногорії, Хорватії, Албанії, Болгарії, Тунісу, Домінікани, ОАЕ та Греції.

Як повідомляв Укрінформ, МАУ в березні 2021 року почала відновлювати рейси, які були призупинені у зв’язку з пандемією COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-