Укрзалізниця має сплатити дивіденди за 2019 рік до 30 червня - Кабмін

Укрзалізниця має сплатити дивіденди за 2019 рік до 30 червня - Кабмін

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" має до 30 червня 2021 року сплатити до державного бюджету 30% чистого прибутку за 2019 рік - 749,5 млн грн дивідендів

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

У тексті розпорядження зазначається, що 70% чистого прибутку Укрзалізниця має спрямувати на покриття збитків минулих років. З вирахуванням вартості майна тимчасового контрольного пункту в’їзду на тимчасово окуповану територію України/виїзду з неї для автомобільного сполучення “Чонгар” та зони сервісного обслуговування перед ним у розмірі 115,6 млн грн, компанія має спрямувати на покриття збитків 1632,2 млн грн.

Своїм розпорядженням уряд також затвердив річний звіт Укрзалізниця за 2019 рік, який включає консолідовану фінансову звітність зазначеного товариства разом з висновком незалежного аудитора товариства з обмеженою відповідальністю “Ернст енд Янг Аудиторські послуги”; звіт наглядової ради компанії за 2019 рік; звіт правління компанї за результатами фінансово-господарської діяльності у 2019 році.

Читайте також: Укрзалізниця і польська Pesa співпрацюватимуть для відновлення дизель-поїздів

Разом з цим уряд визнав роботу наглядової ради та правління акціонерного товариства Укрзалізниця в 2019 році задовільною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-