НАЗК та Пенсійний фонд запустили пілотний проєкт із запобігання корупції

НАЗК та Пенсійний фонд запустили пілотний проєкт із запобігання корупції

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) та Пенсійний фонд запустили пілотний проєкт для створення інструментів із запобігання корупції у фонді.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції та Пенсійний фонд України запустили пілотний проєкт для створення ефективних інструментів запобігання та протидії корупції у центральному апараті Пенсійного фонду та його територіальних органах", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, представники НАЗК уже провели тренінг з проблемних питань, які виникають під час оцінювання корупційних ризиків, для 38 членів комісії з оцінки корупційних ризиків та уповноважених осіб територіальних органів Пенсійного фонду.

Планується, що проєкт триватиме 6 місяців. У НАЗК очікують, що його реалізація дозволить впровадити систему управління корупційними ризиками в органах Пенсійного фонду; прийняти дієву антикорупційну програму установи та сформувати якісні антикорупційні політики та процедури Пенсійного фонду, які спрямовані на дотримання принципу доброчесності серед його працівників.

Читайте також: Голова НАЗК пояснив, чому цьогоріч зменшилася кількість декларацій чиновників

Як повідомлялося, 7 квітня Національне агентство з питань запобігання корупції та Центральна виборча комісія підписали меморандум про співпрацю, зокрема, для контролю за надходженням і використанням коштів виборчих фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-