Понад 9 тисяч митників пройдуть кваліфікаційні тестування

Понад 9 тисяч митників пройдуть кваліфікаційні тестування

Інфографіка
Укрінформ
Понад 9 тис. посадових осіб Держмитслужби в усіх регіонах України пройдуть тестування з питань кваліфікації та благонадійності. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Сьогодні, 20 квітня, розпочалось тестування посадових осіб Держмитслужби з питань кваліфікації та благонадійності у всіх регіонах України. Зазначається, що тестування посадових осіб митних органів – це один із ключових етапів кадрової складової реформи Держмитслужби. Кожен зі співробітників територіальних органів митниці впродовж одного дня пройде три тести: на рівень знань митного та антикорупційного законодавства, на загальні здібності (зокрема, абстрактне, числове, вербальне мислення) та тестування на благонадійність.

Заплановано, що 20 квітня відбудеться тестування понад 900 митників. У перший день найбільша кількість співробітників буде протестована на Київській та Одеській митницях.

Загалом пройти тестування мають більше 9 тис. працівників митниці. Тривалість тестування для кожного з територіальних органів Держмитслужби залежатиме від кількості посадових осіб та технічних можливостей.

Читайте також: Митниця у І кварталі виявила порушень на ₴ 860 мільйонів

До моніторингу процесу тестування залучені незалежні спостерігачі: представники міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги, які мають можливість працювати у офлайн і онлайн режимах.

Результати тестування будуть враховані при визначенні посади для переведення до єдиної юридичної особи Держмитслужби відповідного державного службовця у встановленому законом порядку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-