Кібербезпека для малого бізнесу: Федоров анонсував запуск нової програми

Кібербезпека для малого бізнесу: Федоров анонсував запуск нової програми

Укрінформ
В Україні 21 квітня 2021 року запустять кіберакселератор — програму, яка дозволить представникам малого та середнього бізнесу створити продукти у сфері кібербезпеки та розбудувати власні департаменти кіберзахисту. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Фейсбуці.

"Кіберакселератор допоможе представникам продуктових і сервісних технологічних компаній запустити розробку нових продуктів та послуг з кіберзахисту, а також їх розвиток з найкращими експертами, наставниками, інвесторами", - розповів Федоров.

Він додав, що цілі програми наступні: підвищення рівня розробки нових продуктів у сфері кібербезпеки; трансформація ідей до перевірених продуктів та послуг, готових до реалізації й масштабування; трансформація українського ІТ-бізнесу з підсиленням кібербезпеки для сталого розвитку; створення нових послуг та продуктів з кібербезпеки для критичної інфраструктури; ормування сильної бізнес спільноти у сфері кібербезпеки.

Читайте також: НБУ посилює контроль за кіберзахистом та інформаційною безпекою банків

Команди зможуть отримати мінігранти до $5 тисяч під час акселерації. Учасники одержать тримісячну менторську підтримку кожної команди із залученням міжнародних та українських експертів — інформаційні можливості, професійний нетворкінг, промопідтримка та технічна підтримка сервісів. Прийом заявок триватиме до 23 травня 2021 року.

Кіберакселератор реалізується командою SocialBoost у межах проєкту USAID Ukraine «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України». Партнери програми — компанії Catalisto, DAI, ISSP, Veterans First Initiative.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-