На непрацюючому підприємстві Укспирту виявили незаконно виготовлену продукцію

На непрацюючому підприємстві Укспирту виявили незаконно виготовлену продукцію

Укрінформ
На непрацюючому підприємстві ДП «Укрспирт» у Харківській області Державна фіскальна служба (ДФС) виявила незаконно вироблену продукцію.

Як передає Укрінформ, про це в.о. директора ДП «Укрспирт» Сергій Блескун написав у Фейсбуці.

«У спільній співпраці працівників ДФС України та управління організації захисту та контролю ДП «Укрспирт» було проведено санкціонований судом обшук одного із місць проваджень діяльності (МПД) ДП «Укрспирт» у Харківській області. Відповідно до дозвільних документів це МПД вже декілька місяців поспіль не здійснювало виробничої діяльності. В ході перевірки була виявлена рідина з характерним спиртовим запахом», - написав Блескун.

Він додав, що у зв’язку з цим в ДП «Укрспирт» було ініційовано службове розслідування та відсторонено керівництво цього МПД. Керівник Укспирту зазначив, що така ситуація є неприпустимою і керівництво держпідприємства підтримує дії правоохоронних органів.

«Цей випадок має стати ще одним показовим прикладом для всіх, хто задумується про будь-яку несанкціоновану виробничу діяльність на потужностях концерну та ДП «Укрспирт»», - підсумував Блескун.

Читайте також: В Україні приватизували ще один спиртзавод

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у пресслужбі ДП «Укрспирт», мова йде про Караванське МПД у Харківській області.

За інформацією ДФС, під час обшуку на підприємстві також виявлено продукти бродіння в великих обсягах, що вказує на продовження незаконного виготовлення спирту і на момент проведення слідчих дій. Орієнтовна вартість виявленого спирту становить 4,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-